Στο Γουίμπλεντον κατέφθασε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής η Κέιτ Μίντλετον για τον τελικό ανδρών ανάμεσα στον Τζόκοβιτς και τον Αλκαράθ.
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνοδευόταν από την κόρη της, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και εθεάθη να μιλά με τενίστριες πριν ξεκινήσει ο αγώνας.
Εχθές το Παλάτι του Κένσινγκτον είχε επιβεβαιώσει την πρόθεση της πριγκίπισσας της Ουαλίας να δώσει το παρών στον μεγάλο τελικό του τουρνουά.
Πρόκειται για τη δεύτερη δημόσια εμφάνιση που κάνει, εν μέσω της μάχης της με τον καρκίνο.
Δείτε βίντεο:
Όρθιο το κοινό, χειροκροτά την Κέιτ Μίντλετον
Όπως μεταδίδει η Daily Mail και όπως μπορεί να δει κανείς σε βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, το κοινό σηκώθηκε όρθιο και υποδέχτηκε την Κέιτ Μίντλετον με παρατεταμένα χειροκροτήματα κατά την άφιξή της στο royal box προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό ανδρών.
Huge applause as the Princess of Wales takes her seat in the Royal Box at #Wimbledon today! 🥰 pic.twitter.com/SpmjBaR7sK
— Belle (@RoyallyBelle_) July 14, 2024