Κόσμος

Χάος πριν τον τελικό του Copa America: Οπαδοί επιχειρούσαν να μπουν στο γήπεδο από αεραγωγούς (Βίντεο)

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν πριν τη σέντρα του αγώνα που έκρινε τον τίτλο στο Copa America 2024.

Κάτω από τη βάση «βαθμολογήθηκαν» οι Αμερικανοί για τον τρόπο που διοργανώθηκε ο τελικός του Copa America ανάμεσα σε Αργεντινή και Κολομβία.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση, λόγω σοβαρών επεισοδίων έξω από το γήπεδο. Η σέντρα ήταν προγραμματισμένη για τις 03:00 (ώρα Ελλάδας), αλλά αυτή έγινε… μόλις 1 ώρα και 15 λεπτά αργότερα, δηλαδή στις 4:15.

Κολομβιανοί οπαδοί προσπάθησαν να μπουν στις εξέδρες του «Hard Rock Stadium» χωρίς εισιτήριο και επικράτησε χάος. Μάλιστα, επιδίωξαν να μπουν ακόμη και από τους αεραγωγούς του γηπέδου, κάτι που δεδομένα είναι αρκετά επικίνδυνο.

Γενικά ο τελικός του Copa America χαρακτηρίστηκε από ένα χάος. Αρχικά η διοργανώτρια Αρχή ενημέρωσε για μισάωρη καθυστέρηση, όμως ούτε τις 3:30 έγινε η σέντρα, με τους παίκτες των δύο φιναλίστ να βγαίνουν για προθέρμανση στις 3:40.

Το ότι ο αγώνας που έκρινε την κούπα ξεκίνησε στις 4:15, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις τόσο για την CONMEBOL όσο και για τους Αμερικάνους που έχουν αναλάβει την διοργάνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ολυμπιακός: Προς ναυάγιο με Φορτούνη
Μελέτης Ηλίας: Η μεταμόρφωση για τον ρόλο του στη Μάγισσα (φωτογραφίες)
Chevron Right