Κόσμος

Στέλνει τους γονείς του στα δικαστήρια επειδή του πέταξαν περιοδικά και ταινίες με πορνό

Ενας 40χρονος από την Ιντιάνα των ΗΠΑ κατέθεσε αγωγή εις βάρος των γονιών του επειδή του πέταξαν την τεράστια συλλογή του από πορνό, η αξία της οποίας, κατά τον ίδιο, ανέρχεται σε 29.000 δολάρια (περίπου 25.700 ευρώ).

Ο 40χρονος κατέθεσε την περασμένη εβδομάδα αγωγή εις βάρος τους σε ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μίσιγκαν, όπου είχε εγκατασταθεί με τους γονείς του το 2016 έπειτα από το διαζύγιό του.

Ισχυρίζεται ότι δέκα μήνες αργότερα που έφυγε από το σπίτι, οι γονείς του έστειλαν τα πράγματά του στο νέο του σπίτι, στην πόλη Μάνσι της Ιντιάνα, αλλά έλειπαν οι 12 κούτες του με τις ταινίες και τα περιοδικά πορνό. Οι γονείς του παραδέχτηκαν ότι τα πέταξαν.

Αρχικά ο 40χρονος έκανε καταγγελία στην αστυνομία αλλά ο εισαγγελέας της κομητείας της Οτάβα αρνήθηκε να ασκήσει δίωξη.

Στην αγωγή περιλαμβάνεται το απόσπασμα από ένα email του πατέρα του, ο οποίος γράφει στον γιο του «Σου έκανα μεγάλη χάρη που ξεφορτώθηκα όλα αυτά».

Ο 40χρονος ζητεί από τους γονείς του ως αποζημίωση σχεδόν την τριπλάσια αξία της αγαπημένης του συλλογής, δηλαδή περίπου 87.000 δολάρια.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μητσοτάκης: Οι αγορές έχουν ενσωματώσει στις εκτιμήσεις τους μια πολιτική αλλαγή
Πέθανε η γλύπτρια Ναταλία Μελά, εγγονή του Παύλου Μελά
Chevron Right