Κόσμος

Ελβετία: Έκαναν αεροδιακομιδή σε αγελάδα που έσπασε το πόδι της (Βίντεο)

Η 2 ετών Goddess είχε εγκλωβιστεί στις ελβετικές Άλπεις.

Στην αεροδιακομιδή μιας καφετί αγελάδας που είχε σπάσει το πόδι της προχώρησαν οι Αρχές στην Ελβετία.

Η 2 ετών Goddess, όπως ονομάζεται η αγελάδα, είχε εγκλωβιστεί στις ελβετικές Άλπεις σε δύσβατο σημείο και ήταν εκτεθειμένη σε δύσκολες καιρικές συνθήκες αλλά και στα αρπακτικά.

Όταν την αντίκρισε ένας πεζοπόρος που περνούσε από το σημείο, ειδοποίησε τις αρμόδιες Αρχές και η ελβετική ομάδα διάσωσης ζώων έσπευσε να αναλάβει δράση.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, συγκροτήθηκε ομάδα διάσωσης, ανάμεσα στους οποίους ήταν και κτηνίατροι, και διαπιστώθηκε πως η αγελάδα είχε σπάσει το πόδι της.

Έτσι, κρίθηκε απαραίτητη, λόγω της απομακρυσμένης τοποθεσίας, η εναέρια μεταφορά της, με αποτέλεσμα να την παραλάνει ένα κατάλληλα εξοπλισμένο ελικόπτερο.

Γρήγορα μεταφέρθηκε σε κοντινή κτηνιατρική εγκατάσταση, όπου περιποιήθηκαν το σπασμένο πόδι της.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
TRT: Εκτενής αναφορά στην τουρκική τηλεόραση σε ρεπορτάζ του iEidiseis
Σάμος: Εμφανίστηκε ξανά το σπάνιο φυτό Consolida samia μετά από 61 χρόνια
Chevron Right