Κόσμος

Στα «μανταλάκια» ο γιος του Τζο Μπάιντεν: Διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες με ιερόδουλες και ναρκωτικά

Νέος «πονοκέφαλος» για τον Τζο Μπάιντεν. Στη «φόρα» 8.864 φωτογραφίες του γιου του.

Στη «σέντρα» έβγαλε τον γιο του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ η ακροδεξιά μη κερδοσκοπική οργάνωση Marco Polo, δημοσιεύοντας χιλιάδες «ροζ» φωτογραφίες που βρίσκονταν στο laptop του. Η οργάνωση αυτή ιδρύθηκε από τον πρώην υπάλληλο του Λευκού Οίκου του Ντόναλντ Τραμπ, τον 28χρονο Γκάρετ Ζίγκλερ.

Αναλυτικότερα, όπως μεταδίδει η Daily Mail, πρόκειται για 8.864 φωτογραφίες του γιου του αμερικανού προέδρου, οι οποίες αναρτήθηκαν στο bidenlaptopmedia.com και τον δείχνουν σε οικογενειακές, αλλά και πολύ πιο προσωπικές στιγμές, όπου εμφανίζεται γυμνός, με ιερόδουλες δίπλα του και σε άλλες να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Οι φωτογραφίες αυτές ήταν, είτε αποθηκευμένες στο laptop του, είτε είχαν σταλεί μέσω εφαρμογών και είχαν τραβηχτεί μεταξύ 2008 και 2019, από μέρη όπως η Χαβάη, η Κίνα, το Λονδίνο, το Παρίσι, η Ρώμη και οι ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «όλες οι φωτογραφίες ταιριάζουν με φωτογραφίες από αντίγραφο του φορητού υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν που αποκτήθηκε από τη DailyMail.com και πιστοποιήθηκε από εμπειρογνώμονες εγκληματολογίας στον κυβερνοχώρο στις αρχές του 2021».

«Αν ο αμερικανικός λαός θέλει να μάθει πώς είναι η πρώτη του οικογένεια, θα το μάθει. Και δεν πρόκειται να βγάλουμε φωτογραφίες που παρουσιάζουν τους Μπάιντεν σε καλές στιγμές», δήλωσε ο Ζίγκλερ, προσθέτοντας ότι χρειάστηκαν περίπου δύο μήνες για να «διαγράψουμε τα γεννητικά όργανα» σε όλες τις φωτογραφίες.

https://twitter.com/TrumpBKing/status/1667049969474236418

Ο Ζίγκλερ ανέφερε επίσης ότι η συλλογή που ανέβασε η οργάνωσή του την περασμένη εβδομάδα περιέχει «το 98% των φωτογραφιών της συσκευής του Χάντερ Μπάιντεν».

Παράλληλα, οι δημοσιεύσεις αυτές περιλαμβάνουν και μία έκθεση 645 σελίδων, στην οποία εκτοξεύονται κατηγορίες κατά του Χάντερ Μπάιντεν για 459 εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένων αδικημάτων πορνείας, διανομής και κατοχής ναρκωτικών, απάτης κυβερνητικών υπηρεσιών, παράνομων λόμπι και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ναυάγιο: Αποκαλύφθηκαν οι πρώτες λεπτομέρειες για τη νέα σειρά - υπερπαραγωγή του Mega
Μπέττυ Μαγγίρα: Την διεκδικεί ο ΑΝΤ1;
Chevron Right