Κόσμος

Βασίλισσα Ελισάβετ: Γιόρτασε το Πλατινένιο Ιωβηλαίο πίνοντας τσάι με τον αρκούδο Πάντινγκτον (Βίντεο)

Τσάι με τον αρκούδο Πάντινγκτον ήπιε η Βασίλισσα Ελισάβετ γιορτάζοντας, κατ’ αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο, το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Το Πλατινένιο Ιωβηλαίο γιορτάζει η Βασίλισσα Ελισάβετ με λαμπρούς εορτασμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο και σ’ ένα βίντεο που δημοσιοποιήθηκε το Σάββατο (04/06), φαίνεται να πίνει τσάι με τον αρκούδο Πάντινγκτον.

Ακριβώς όπως έκανε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο, όταν εμφανίστηκε μαζί με τον Τζέιμς Μποντ, δηλαδή με τον Ντάνιελ Κρεγκ, σε ένα μαγνητοσκοπημένο βίντεο, η Βασίλισσα Ελισάβετ απέδειξε ότι είχε καλή διάθεση καθώς έπαιζε μαζί με τον αρκούδο Πάντινγκτον, τη φωνή του οποίου έκανε ο Ben Whishaw, και υποτίθεται ότι τη συνάντησε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ για απογευματινό τσάι.

Εκτός αυτού, όμως, η Βασίλισσα Ελισάβετ εκμυστηρεύτηκε στον αρκούδο Πάντινγκτον την αγάπη της για τα σάντουιτς μαρμελάδας, αποκαλύπτοντας πως κρατά πάντα στην τσάντα της.  Ο αρκούδος σήκωσε το καπέλο του δείχνοντάς της το δικό του σάντουιτς μαρμελάδας που έχει πάντα μαζί του, και η Βασίλισσα Ελισάβετ άνοιξε την τσάντα της και αποκάλυψε το δικό της, λέγοντας «το κρατάω γι’ αργότερα».

Το εν λόγω βίντεο, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση του «Guardian», αποτέλεσε τον πρόλογο του «Platinum Party At The Palace», δηλαδή της κορυφαίας εκδήλωσης στο πλαίσιο των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τα τρία ερωτήματα του «Ριζοσπάστη» για την αποστολή στρατιωτικού υλικού στην Ουκρανία
Ουκρανία: Ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν στα περίχωρα του Κιέβου άρματα μάχης
Chevron Right