Νέα βίντεο βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το αεροπλάνο που συνετρίβη στη Βραζιλία και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο των 62 επιβαινόντων.
Ο δήμαρχος στην πόλη Βινιέντο ανακοίνωσε νωρίτερα πως από το αεροπορικό δυστύχημα που σημειώθηκε με το αεροπλάνο της εταιρείας Voepass από το αεροπορικό δυστύχημα που σημειώθηκε με το αεροπλάνο της εταιρείας Voepass δεν υπάρχουν επιζήσαντες.
Κατά την ομιλία του σε εκδήλωση, ο πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας.
Το δικινητήριο ATR-72 της εταιρείας Voepass εκτελούσε πτήση από το Κασκαβέλ της πολιτείας Παρανά με προορισμό το αεροδρόμιο Γκουαρούλος στο Σάο Πάολο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Voepass, στο μοιραίο αεροσκάφος επέβαιναν 58 ταξιδιώτες και 4 μέλη πληρώματος.
Σε βίντεο που μετέδωσαν τηλεοπτικά δίκτυα καταγράφεται η ανεξέλεγκτη περιδίνηση του μοιραίου αεροσκάφος και η συντριβή του στο έδαφος.
Το τηλεοπτικό δίκτυο GloboNews της Βραζιλίας έδειξε πλάνα από μια μεγάλη περιοχή που φλέγεται και καπνό που βγαίνει από την άτρακτο ενός αεροπλάνου που φαίνεται να είναι φλεγόμενο.
Πρόσθετα πλάνα στο GloboNews έδειχναν ένα αεροπλάνο να παρασύρεται κάθετα προς τα κάτω και να στροβιλίζεται καθώς έπεφτε.
Η πυροσβεστική υπηρεσία της πολιτείας του Σάο Πάολο επιβεβαίωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ένα αεροπλάνο συνετρίβη στο Βινιέδο και ότι έστειλε επτά διασωστικά συνεργεία στην περιοχή του δυστυχήματος.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αεροπλάνο έπεσε πάνω σε ένα σύμπλεγμα δέντρων και ακολούθησε έκρηξη, με ένα μεγάλο νέφος μαύρου καπνού στον ουρανό.