Κόσμος

Πάπας Φραγκίσκος: «Υπάρχουν καρδινάλιοι αντιεμβολιαστές, ένας νοσηλεύεται»

«Είναι η ειρωνεία της ζωής», σχολίασε ο πάπας Φραγκίσκος, μιλώντας για τους καρδινάλιους αρνητές του εμβολίου.

Κατά την πτήση επιστροφής του στο Βατικανό, μετά την επίσκεψή του στην Σλοβακία, ο πάπας Φραγκίσκος αναφέρθηκε στον κορονοϊό και στην ανάγκη να συνεχιστεί η εκστρατεία εμβολιασμού.

«Υπάρχουν και κάποιοι καρδινάλιοι που είναι αρνητές. Ένας από αυτούς, ο καημένος, εισήχθη στο νοσοκομείο. Είναι η ειρωνεία της ζωής.

Δεν ξέρω πώς να το ερμηνεύσω, ορισμένοι λένε ότι είναι αντίθετοι επειδή τα εμβόλια δεν πέρασαν από αρκετά μακρά πειραματική φάση» είπε ο πάπας.

«Στο Βατικανό, πάντως, έχουν εμβολιαστεί όλοι, εκτός από μια μικρή ομάδα, την οποία προσπαθούμε να δούμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε», πρόσθεσε ο ποντίφικας.

24690477 1

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
ΕΒΕΑ: Νέος πρόεδρος του επιμελητηρίου ο Γιάννης Μπρατάκος
Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Χάος στο Twitter
Chevron Right