Κόσμος

Ολλανδία: Έκρηξη σε γραφεία της ING από παγιδευμένη επιστολή

Από την έκρηξη στο κατάστημα της τράπεζας στο Άμστερνταμ, δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Μικρής ισχύος έκρηξη σημειώθηκε σε γραφεία που ανήκουν στην τράπεζα ING στο Άμστερνταμ και οφείλεται σε παγιδευμένη επιστολή, μετέδωσε η ολλανδική ιστοσελίδα Nu.Nl επικαλούμενη την αστυνομία και το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας άνθρωπος εισέπνευσε καπνό και στο κτίριο εστάλη προληπτικά ασθενοφόρο.

Νωρίτερα, η ολλανδική αστυνομία ανακοίνωσε ότι βρήκε και εξουδετέρωσε μια παγιδευμένη επιστολή στα γραφεία της εταιρείας πληροφορικής Unisys χωρίς να υπάρξουν τραυματίες.
Αυτή η επιστολή, που βρέθηκε στο Λέουσντεν, κοντά στην Ουτρέχτη, είναι η τελευταία σε μια σειρά παγιδευμένων επιστολών που εστάλησαν σε εταιρείες ανά την χώρα.
Η αστυνομία εκτιμά ότι οι αποστολές παγιδευμένων επιστολών συνδέονται μεταξύ τους και έχει ανακοινώσει ότι ο αποστολέας ζητεί λύτρα.

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Δένδιας: Ελλάδα και Αλγερία ενάντια σε κάθε είδους ξένη εμπλοκή στη Λιβύη
Ραγκούσης: Υπήρξε επεισόδιο μεταξύ μπράβων και ειδικών φρουρών;
Chevron Right