Κόσμος

ΗΠΑ: Τρένο εκτροχιάστηκε στο Μιζούρι – Νεκροί και τραυματίες (δείτε βίντεο)

Εκτροχιασμός τρένου στο κέντρο των ΗΠΑ. Εικόνες από το σημείο.

Αρκετά βαγόνια αμαξοστοιχίας που μετέφερε σχεδόν 250 επιβάτες εκτροχιάστηκαν σήμερα στο Μιζούρι, στο κέντρο των Ηνωμένων Πολιτειών, ανακοίνωσε η σιδηροδρομική εταιρία Amtrak, η οποία κάνει λόγο για «τραυματίες», χωρίς να δίνει περισσότερα στοιχεία.

Η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Λος Άντζελες – Σικάγο, εκτροχιάστηκε «μετά τη σύγκρουση με απορριμματοφόρο σε ισόπεδη διάβαση». Ωστόσο, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CNN επικαλούμενο τον Έρικ Μακένζι, υπεύθυνο της υπηρεσίας ασθενοφόρων στην κομητεία Τσάριτον υπάρχον και νεκροί. 

Δείτε το: 

https://twitter.com/sotiridi/status/1541515958153519107

Εντυπωσιακές φωτογραφίες από το ατύχημα που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ταξιδιώτες δείχνουν πολλά βαγόνια να βρίσκονται πεσμένα στο πλάι της σιδηροτροχιάς, επιβάτες να δραπετεύουν από τα πλαϊνά παράθυρα, στο μέσο μιας αγροτικής περιοχής. Το Γαλλικό Πρακτορείο δεν μπόρεσε αμέσως να επιβεβαιώσει τη γνησιότητα αυτών των εικόνων.

https://twitter.com/LockharTVMedia/status/1541505177726885890 

Την Κυριακή, άλλη αμαξοστοιχία που εκμεταλλευόταν η Amtrak προσέκρουσε σε αυτοκίνητο σε ισόπεδη διάβαση που δεν είχε αυτόματα εμπόδια στην Καλιφόρνια, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις από τους επιβάτες του οχήματος, σύμφωνα με την αμερικανικό δίκτυο NBC.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ο καύσωνας «πέρασε» και από την Ιαπωνία: 40 Βαθμοί στο Τόκυο για πρώτη φορά τον Ιούνιο
Τζόνι Ντεπ: Η Disney ετοιμάζει πρόταση 301 εκατ. δολαρίων για τον ξαναφέρει στους «Πειρατές της Καραϊβικής»
Chevron Right