Μια 32χρονη μητέρα στη Βρετανία κατηγορείται ότι παρέσυρε δύο εφήβους στο σπίτι της και κακοποίησε σεξουαλικά τον έναν από τους δύο, παρά το γεγονός ότι το αγόρι ήταν μόλις 14 ετών.
Mother, 32, lured boy, 14, back to her house to have sex after watching him and a friend play football, court hears https://t.co/0xCkiqTGB8
— Mail+ (@DailyMailUK) December 2, 2020
Η Τάι Βίνσεντ, είδε τους 14χρονους μαθητές να παίζουν ποδόσφαιρο στο πάρκο και τους κάλεσε στο σπίτι της, προσφέροντάς τους ένα ποτήρι νερό.
Ανυποψίαστα, τα παιδιά δέχτηκαν την πρόσκληση και η γυναίκα τα οδήγησε στο σπίτι της.
Αφού κάθισαν στην κουζίνα, οι τρεις τους άρχισαν να συζητάνε για διάφορα θέματα, και κατά τη διάρκεια της συζήτησης το ένα αγόρι ανέφερε πως ήταν 14 ετών και πήγαιναν σχολείο.
Η συζήτηση συνέχισε για αρκετή ώρα, με την 32χρονη να προσπαθεί να φέρει διαρκώς τη συζήτηση γύρω από το σεξ.
Σύμφωνα με την εισαγγελέα Κρίστοφερ Σμίθ:
«Αρχικά είπε ότι αισθάνεται ντροπή για το σώμα της όταν είναι γυμνό και ότι πάντα φροντίζει να ντύνεται γρήγορα. Στη συνέχεια άρχισε να μιλά για σεξ. Ο μεγαλύτερος έφηβος άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι η κυρία Βίνσεντ φλέρταρε με τον μικρότερο, χωρίς εκείνος να έχει πάρει μυρωδιά. Στη συνέχεια κάλεσε το μικρότερο αγόρι στον πάνω όροφο. Εκείνος πήγε πιστεύοντας ότι ήθελε να του δείξει κάποια τηλεόραση ή κάποιου είδους κονσόλα gaming, ενώ ο φίλος του παρέμεινε στην κουζίνα.»
Έπειτα, παρέσυρε το ένα από τα αγόρια στην κρεβατοκάμαρα και έκανε σεξ μαζί του, όπως αναφέρεται στην παρουσίαση της επιτροπής του δικαστηρίου Γκλούτσεστερ.
«Η κυρία Βίνσεντ πήγε το αγόρι στην κρεβατοκάμαρά της. Μετά βγήκε από το δωμάτιο και όταν ξαναμπήκε δεν φορούσε ρούχα. Τον τράβηξε στο κρεβάτι και τον έβαλε να ξαπλώσει… Ο ίδιος λέει ότι δεν υπήρξε καμία συζήτηση προηγουμένως και ότι αισθανόταν όλη την ώρα ότι αυτό που συνέβαινε δεν ήταν σωστό. Ήξερε ότι ήταν ανήλικος και ότι είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας, αφού η γυναίκα είχε τα διπλά του χρόνια. Τελικά την έσπρωξε από πάνω του, ντύθηκε και κατέβηκε τρέχοντας κάτω», είπε η εισαγγελέας.
Από την πλευρά της, η 32χρονη παραδέχεται ότι έκανε σεξ με το αγόρι αλλά ισχυρίζεται ότι της είχε πει ότι ήταν πάνω από 16 χρονών.