Κόσμος

Σοκαρισμένη η οικογένεια του Έλληνα νεκρού στη Γερμανία: Η μοιραία απογευματινή βόλτα

«Η τόσο αναπάντεχη και βίαιη δοκιμασία που μας επισκέφθηκε μας έχει συγκλονίσει συθέμελα» τονίζει η οικογένεια του του 45χρονου Έλληνα οδοντιάτρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του, μαζί με το οκτώ εβδομάδων κοριτσάκι του, στο τραγικό συμβάν που σημειώθηκε στην πόλη Τρίερ της Γερμανίας

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του άτυχου Έλληνα οδοντιάτρου που έχασε τη ζωή του – μαζί με την οκτώ εβδομάδων κόρη του – στην πόλη Τρίερ της Γερμανίας, όταν έπεσε πάνω τους αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο γιατρός είχε βγει οικογενειακώς για την απογευματινή του βόλτα η οποία ωστόσο απέβη μοιραία.

«Η τόσο αναπάντεχη και βίαιη δοκιμασία που μας επισκέφθηκε μας έχει συγκλονίσει συθέμελα» τονίζει χαρακτηριστικά η οικογένεια του άτυχου οδοντίατρου και επισημαίνει ότι «τώρα είναι ώρα σιωπής, περισυλλογής και φροντίδας της χαίνουσας πληγής. Είμαστε σίγουροι ότι όλοι όσοι μας παραστάθηκαν, καθένας με τον τρόπο του, θα σεβαστούν την απόλυτη ανάγκη να μαζέψουμε στην ησυχία τα σκόρπια κομμάτια μας. Είναι θερμότατη παράκληση».

Η οικογένεια ευχαριστεί τις γερμανικές αρχές που ενήργησαν «με τρόπο υποδειγματικό», το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου της Τρίερ, όπου νοσηλεύθηκε η οικογένεια, με την μητέρα και το παιδί να έχουν επιστρέψει στο σπίτι. Ευχαριστεί, επίσης, τον Ελληνισμό της Τρίερ και του Λουξεμβούργου «που πρόστρεξαν στον πόνο μας» και «όλους τους δημοσιογράφους από την πατρίδα μας για το μεγάλο ενδιαφέρον που επέδειξαν τη δύσκολη αυτή στιγμή».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Η απάντηση Μαγιορκίνη για τις δύο βάσεις δεδομένων καταγραφής κρουσμάτων
Επίσκεψη Τσίπρα στο πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας: «Να παλέψουμε για να εξαλειφθούν οι διακρίσεις»
Chevron Right