Κόσμος

Θεσσαλονίκη: Επίθεση στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Στράτου Σιμόπουλου

Επίθεση στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Στράτου Σιμόπουλου πραγματοποιήσαν άγνωστοι.

Μπογιές και τρικάκια πέταξαν άγνωστοι στον όροφο κτιρίου όπου στεγάζεται το γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στράτου Σιμόπουλου, στη Θεσσαλονίκη.

Συνεργάτης του κ. Σιμόπουλου μετέβη στο γραφείο στην οδό Τσιμισκή, όπου και διαπίστωσε ότι πέταξαν μαύρες μπογιές στους τοίχους και την είσοδο του γραφείου καθώς και τρικάκια.

«Καμία απόπειρα φίμωσης του απελευθερωτικού λόγου και λοιδορίας αγωνιστή δεν θα μείνει αναπάντητη», αναφέρουν μεταξύ άλλων τα τρικάκια.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

«Οι κυβερνητικοί βουλευτές έχουν σπουδαίο έργο να επιτελέσουν, μέσα στην υγειονομική και οικονομική κρίση. Τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες δεν μας φοβίζουν», δήλωσε στο thestival.gr, o κ. Σιμόπουλος.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κοσμοσυρροή στις πλαζ λόγω καύσωνα-Αδιαχώρητο στα λεωφορεία, μποτιλιάρισμα στην παραλιακή
Κορονοϊός: Η αστυνομία διέλυσε διαδηλωτές κατά της καραντίνας στη Βέρνη
Chevron Right