Κόσμος

Κύπρος: Στο εδώλιο η 19χρονη Βρετανίδα που κατήγγειλε ψευδώς ομαδικό βιασμό

Στην άμεση καταχώρηση υπόθεσης εναντίον της 19χρονης Βρετανίδας που είχε καταγγείλει ομαδικό βιασμό, αλλά δώδεκα μέρες μετά ομολόγησε ότι πρόκειται για ψευδή καταγγελία, προχωρεί η Αστυνομία, η οποία οδήγησε τη νεαρή ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου.

 

Η 19χρονη από παραπονούμενη μετατρέπεται σε κατηγορούμενη, αφού θα παραπεμφθεί σε δίκη αντιμέτωπη με το αδίκημα της δημόσιας βλάβης, τ’ οποίο, σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα, προβλέπει χρηματική ποινή η οποία δεν υπερβαίνει τις χίλιες λίρες ή σε φυλάκιση ενός χρόνου.

Η ύποπτη αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι η καταγγελία της ήταν ψευδής, αφότου οι Αρχές έλαβαν τα αποτελέσματα των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων και διαπίστωσαν ότι τα κομμάτια του παζλ δεν συνδέονταν.

Σε ότι αφορά το κίνητρο, ισχυρίστηκε ότι σε κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια των ερωτικών της πράξεων, κάποιος εκ των υπόπτων αντιλήφθηκε ότι την βιντεογραφούσε και ως εκ τούτου ένιωσε θιγμένη και θυμωμένη. Έτσι θέλησε να τους εκδικηθεί, προβαίνοντας στη σχετική καταγγελία περί ομαδικού βιασμού της.

Όσον αφορά τους επτά Ισραηλινούς, που τελούσαν υπό κράτηση για την υπόθεση, αφέθησαν ελεύθεροι, ενώ οι άλλοι πέντε απελευθερώθηκαν την περασμένη Πέμπτη, αφού εναντίον τους δεν προέκυψαν στοιχεία.
 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Χανιά: Άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του
Ισπανία: Η Βουλή ξεκινά τις εργασίες της εν μέσω πολιτικής παράλυσης
Chevron Right