Στο πένθος είναι βυθισμένο το Χόλιγουντ, καθώς πέθανε ο θρυλικός σκηνοθέτης Richard Donner σε ηλικία 91 ετών.
Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από την εταιρία παραγωγής του στο Variety, χωρίς όμως να δοθούν περισσότερες πληροφορίες στη δημοσιότητα.
Ο Richard Donner είχε σκηνοθετήσει πολλές γνωστές ταινίες, όπως το «Lethal Weapon» με τους Mel Gibson και Danny Glover, αλλά και την θρυλική νεανική περιπέτεια «Goonies» το 1982.
Μάλιστα, είχε σκηνοθετήσει και την πρώτη ταινία «Superman» το 1978 με τους Christopher Reeves και Marlon Brando, αλλά και την ταινία «Superman II». Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, δεν έλαβε τα εύσημα, καθώς την ταινία ανέλαβε ο Richard Lester, ωστόσο το 2006 κυκλοφόρησε το «Superman II: The Richard Donner Cut», που τον δικαίωσε για τη δουλειά του.
Παρόλα αυτά, η πιο γνωστή και χαρακτηριστική δουλειά του, είναι η ταινία «The Omen», η οποία όχι μόνο θεωρείται τρομακτική, αλλά και μια από τις καταραμένες ταινίες όλων των εποχών.