Κόσμος

Πρώτη είδηση η παρακολούθηση Φλώρου στα τουρκικά μέσα

Πώς «παίζουν» 4 τουρκικά ΜΜΕ την αποκάλυψη για την παρακολούθηση του Κωνσταντίνου Φλώρου από την ΕΥΠ.

Οι αποκαλύψεις για την παρακολούθηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου έχουν γίνει πρώτη είδηση στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης με το Πρακτορείο Ειδήσεων Anadolu να έχει τίτλο «ο Έλληνας αρχηγός ΓΕΕΘΑ φέρεται να παρακολουθείται από τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες».

Όπως σημειώνει το Anadolu «ο Κωνσταντίνος Φλώρος, αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Ελλάδας, φέρεται να παρακολουθήθηκε από την Ελληνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ), όχι για λόγους εθνικής ασφάλειας, αλλά για να συγκεντρώσει πληροφορίες για την ιδιωτική του ζωή».

Πρώτη είδηση η παρακολούθηση Φλώρου στα τουρκικά μέσα

Η Hurriyet μιλάει για «καταγγελία για μαύρο χρήμα κατά του Έλληνα Διοικητή», αναφερόμενη στα ρεπορτάζ των ελληνικών μέσων.

Η Oksijen γράφει στο τίτλο του άρθρου της «στον Αρχηγό ΓΕΣ επεκτάθηκε το σκάνδαλο υποκλοπών στην Ελλάδα».

«Νέο σκάνδαλο στην Ελλάδα! Αυτήν τη φορά στόχος είναι ο Έλληνας Επιτελάρχης Κωνσταντίνος Φλώρος» αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα mynet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πρόταση για επιδότηση ρεύματος ανάλογα με το εισόδημα και έναν όρο
MYTILINEOS: Κατασκευάζει σύγχρονο πυκνωτή για την RWE στο Ηνωμένο Βασίλειο
Chevron Right