Κόσμος

Η Τίνα Τέρνερ αγόρασε «καταφύγιο για τα Σαββατοκύριακα» αξίας 76 εκατ. δολαρίων

Ένα κτήμα, το οποίο φιλοξενεί δέκα κτήρια, αγόρασε η Τίνα Τέρνερ στη λίμνη της Ζυρίχης, στην Ελβετία, προς 76 εκατ. δολάρια, το οποίο προορίζεται για «καταφύγιο για τα Σαββατοκύριακα». Προηγουμένως ήθελε να το αγοράσει ο Ρότζερ Φέντερερ.

Η Τίνα Τέρνερ αγόρασε ένα κτήμα με δέκα κτήρια στη λίμνη της Ζυρίχης, στην Ελβετία, το οποίο προορίζεται για «καταφύγιο για τα Σαββατοκύριακα», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο σύζυγός της, Έρβιν Μπαχ. Το κτήμα κόστισε συνολικά 76 εκατ. δολάρια, όπως αναφέρουν τα ελβετικά ΜΜΕ, ενώ προηγουμένως είχε μπει στο «στόχαστρο» του διάσημου Ελβετού τενίστα, Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος όμως τελικά αγόρασε ένα άλλο σπίτι στην ίδια περιοχή, στο χωριό Staefa.

O σύζυγος της 82χρονης πλέον τραγουδίστριας, Τίνα Τέρνερ, η οποία πλέον απέχει εδώ κι αρκετά χρόνια από τη μουσική, Έρβιν Μπαχ, παραχώρησε συνέντευξη στην τοπική εφημερίδα «Daily Handelszeitung», λέγοντας ότι η κίνηση έγινε αφού και οι δύο απέκτησαν ελβετική υπηκοότητα.

«Αισθανόμαστε πολύ άνετα στην Ελβετία», είπε ο Μπαχ. «Λόγω της πανδημίας και των συνεπειών της εμείς, όπως πολλοί άλλοι Ελβετοί, δυστυχώς, απέχουμε από τα ταξίδια», τόνισε και πρόσθεσε ότι το νέο κτήμα, το οποίο εκτείνεται σε περισσότερα από 240.000 τετραγωνικά πόδια, θα είναι το «νέο καταφύγιο για τα Σαββατοκύριακα».

Το κτήμα περιλαμβάνει ιδιωτική λίμνη και πισίνα.

Οι δυο τους νοίκιαζαν ένα σπίτι, γνωστό ως Chateau Algonquin, στην πόλη Kuesnacht, έξω από τη Ζυρίχη, μέχρι να αποκτήσουν την υπηκοότητά τους στη χώρα.

https://www.youtube.com/watch?v=YvIPHEXX6ag&ab_channel=SonDakikaHaberler

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Παρελθόν από τον Ιωνικό ο Αλμπέρτο Μπουένο
Πόλο: Ορισμός των δύο εξ’ αναβολής αγώνων στην Α1 Ανδρών
Chevron Right