Φριχτό θάνατο βρήκε μια γυναίκα σε κλαμπ της Ρωσίας, όπου γιόρταζε τα γενέθλιά της.
Εκείνο το μοιραίο βράδυ στην πόλη Surgut, στη δυτική Σιβηρία, μια μεταλλική κατασκευή με έξι οθόνες για καραόκε έπεσε πάνω στην άτυχη κοπέλα και την καταπλάκωσε.
Ο θάνατος της 35χρονης Tatiana Pokhorenko ήταν ακαριαίος, όταν η περίπου 200 κιλών κατασκευή έπεσε πάνω της, σύμφωνα με τη Daily Mail.
Το τρομακτικό περιστατικό κατέγραφαν οι κάμερες ασφαλείας στο Gallery Club, όπου έγινε το συμβάν.
Στο βίντεο φαίνεται να χορεύει κάτω από την κατασκευή με οθόνες για καραόκε, η οποία κρέμεται από το ταβάνι. Η κατασκευή κουνήθηκε και ξαφνικά έπεσε πάνω στη γυναίκα.
Στις εικόνες φαίνονται στη συνέχεια σοκαρισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες να τρέχουν στο σημείο και να απομακρύνουν τη μεταλλική κατασκευή.
Οι διασώστες δήλωσαν τον θάνατό της λίγο μετά την άφιξή τους στο κλαμπ μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκαν.
Woman is crushed to death by giant karaoke television screens as she celebrated her birthday https://t.co/hQQOuyZJNG
— Daily Mail Online (@MailOnline) July 9, 2021
Ο David Skvortsov, ο οποίος εργαζόταν ως DJ στο κλαμπ όταν σημειώθηκε η τραγωδία, δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ: «Σήκωνα τις οθόνες ώστε οι πελάτες στον πρώτο όροφο να μπορέσουν να απολαύσουν επίσης το καραόκε. Κάποια στιγμή, οι οθόνες έπεσαν και σκότωσαν τη γυναίκα».
Ποινή στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού
Ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, Semen Kopaigora, κατηγορήθηκε για πρόκληση θανάτου από αμέλεια. Η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν τρία χρόνια με αναστολή.
Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο Kopaigora «εγκατέστησε την κατασκευή με τις οθόνες χωρίς να βεβαιωθεί ότι τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας».
Το δικαστήριο εξήγησε την ποινή στον ιδιοκτήτη, αναφερόμενο σε ελαφρυντικές περιστάσεις.
Συγκεκριμένα, συνυπολογίστηκαν το γεγονός ότι έχει δύο μικρά παιδιά, οι κινήσεις του προς τους συγγενείς του θύματος αλλά και το ότι ομολόγησε την ενοχή του.