Κόσμος

Διαφήμιση τουριστικού πρακτορείου στην Αυστραλία: «Απολαύστε την Οθωμανική Κρήτη»

Σάλο έχει προκαλέσει η διαφήμιση τουριστικού πρακτορείου στην Αυστραλία, τ’ οποίο καλούσε τους πελάτες του να απολαύσουν φέτος το καλοκαίρι τις διακοπές τους στην… Οθωμανική Κρήτη

Απίστευτο κι όμως… αυστραλιανό. Τουριστικό πρακτορείο της χώρας καλούσε μέχρι πριν από λίγες ώρες τους πελάτες του ν’ απολαύσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην… Ottoman Crete (Οθωμανική Κρήτη).

Το πρακτορείο, στις πλατφόρμες που χρησιμοποιούνται στην διαδικτυακή του σελίδα, Rome2rio, καλούσε τους επισκέπτες να περιηγηθούν στις σελίδες της Ottoman Crete μαθαίνοντας από πρώτο χέρι κάθε χρήσιμη τουριστική πληροφορία.

gjjj.jpg

Από τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να την επισκεφτούν με πλοίο ή αεροπλάνο, μέχρι τα ξενοδοχεία στα οποία μπορούν να μείνουν και ν’ απολαύσουν μια ευχάριστη διαμονή τους.

hfghfdhj.jpg

Τις τελευταίες ώρες, οι εν λόγω σελίδες μοιάζουν να έχουν «πέσει», αφού φέρεται να υπήρξε αντίδραση από την ελληνική πλευρά.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Συνάντηση Μητσοτάκη - Σακελλαροπούλου την Τετάρτη
Λιβύη: Επανέναρξη συνομιλιών για εκεχειρία - Χαιρετίζει την εξέλιξη ο ΟΗΕ
Chevron Right