Ο νυν δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, όπως όλα δείχνουν θα είναι ο πιθανος αντίπαλος για την προεδρία απέναντι στον Ερντογάν. Εξάλλου, μην ξεχνάμε ότι και ο Ερντογάν από τον δήμο Κωνσταντινούπολης άρχισε την καριέρα του.
Εν μέσω λοιπόν ακρίβειας και οικονομικής εξαθλίωσης των πολιτών, αλλά και κακοκαιρίας που έπληξε την Κωνσταντινούπολη τις προηγούμενες ημέρες, ο φιλοκυβερνητικός Τύπος βρήκε ποιον να χτυπήσει.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τουρκικά ΜΜΕ, ο δήμαρχος Εκρέμ Ιμάμογλου απολάμβανε ακριβά ψάρια σε εστιατόριο της Πόλης την ώρα που οι πολίτες αντιμετώπιζαν την σκληρή κακοκαιρία.
«Αντί να ρίχνει αλάτι στους δρόμους, έριχνε αλάτι στο ψάρι», έγραψαν χαρακτηριστικά ενώ συνόδευαν τα ρεπορτάζ τους και από φωτοντοκουμέντα.
Το επίμαχο δείπνο για το οποίο κατηγορούν τον Ιμάμαγλου, έγινε γνωστό μετά από ανάρτηση φωτογραφίας του Ιμάμογλου με τον Βρετανό πρέσβη, στα κοινωνικά δίκτυα, που – εκτός από δημοσιεύματα στον φιλοκυβερνητικό τύπο – πυροδότησε και ποικίλα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα.
Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας διαψεύδει τα ρεπορτάζ λέγοντας πως η φωτογραφία του δημάρχου Κωνσταντινούπολης είναι παλαιότερη και πως λόγω της χιονοθύελλας η επιχείρηση δεν λειτούργησε.