Καθώς οι κάλπες για τις δημοτικές εκλογές πλησιάζουν, το επικοινωνιακό επιτελείο του κυβερνώντος κόμματος φαίνεται πως ποντάρει στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και για να μπορέσουν οι υποψήφιοί του να κερδίσουν τους δήμους.
Αφίσες, συνθήματα ακόμη και τραγούδια εστιάζουν στον πρόσωπο του Τούρκου Προέδρου, ο οποίος εξάλλου έχει ενεργό ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία και πραγματοποιεί πολλές προεκλογικές ομιλίες και συγκεντρώσεις.
«Δεν υπάρχει άλλος Ερντογάν», αναφέρει ένα από τα άσματα που ακούγονται στις προεκλογικές συγκεντρώσεις.
«Δεν ξέρουμε τίποτα άλλο, το θέμα μας είναι η πατρίδα / πατέρα κοίταξε λίγο δίπλα σου, ποιος είναι σαν λιονιτάρι / ποιος είναι αληθινός / Αυτός είναι ένας δύσκολος δρόμος, είναι τραγική η κατάσταση του κόσμου / Κρατήσου στην Τουρκία, Καθώς δεν υπάρχει άλλος Ερντογάν!».