Κόσμος

Ερντογάν: Τη Δευτέρα στις 15:30 στα κατεχόμενα της Κύπρου

Το μεσημέρι της 19ης Ιουλίου  ο Ερντογάν στα κατεχόμενα της Κύπρου.

Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της διήμερης επίσκεψης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Κύπρο δημοσιεύουν τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ, τα οποία αναφέρουν ότι ο Τούρκος Πρόεδρος αναμένεται στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου (Ercan) λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Ιουλίου.

Αμέσως μετά, ο Πρόεδρος της Τουρκίας, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η yeniduzen, θα μεταβεί στην αποκαλούμενη Βουλή του ψευδοκράτους, απ’ όπου λέγεται ότι θα ανακοινώσει ”καλά νέα για την Βόρεια Κύπρο”. Μάλιστα η συνεδρίαση της λεγόμενης Βουλής θα πραγματοποιηθεί ειδικά λόγω της παρουσίας Ερντογάν στα κατεχόμενα.

Η Κibris postasi αναφέρει ότι αμέσως μετά, στις 17:30, θα βρεθεί στο λεγόμενο Προεδρικό του ψευδοκράτους για συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ και φορείς των Τουρκοκυπρίων.

Στις 19.30 το απόγευμα, η τουρκική αντιπροσωπεία αναμένεται να βρίσκεται στο στάδιο Ατατούρκ της κατεχόμενης Λευκωσίας για ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ διάσημων προσωπικοτήτων της σοουμπιζ και πολιτικών, μεταξύ των οποίων και ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλειμάν Σοϋλού.

Σε ό,τι αφορά την Τρίτη, 20 Ιουλίου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει προσευχή στο τζαμί Hala Sultan, τελετή στο μνημείο του Ατατούρκ, καθώς και παρέλαση η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Λεωφόρο Φαζίλ Κιουτσούκ, παρουσία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στις 13.30 το μεσημέρι της Τρίτης, o Τούρκος Πρόεδρος αναμένεται να προβεί σε ανακοινώσεις από το ξενοδοχείο Concorde.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Φολέγανδρος: Η απίστευτη αιτία του καβγά που οδήγησε στο έγκλημα και όλα τα νέα στοιχεία
ΟΦΗ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντεβί Επασί
Chevron Right