Κόσμος

Τουρκία: 37 άνθρωποι διασώθηκαν από ναυάγιο

Οι επιχειρήσεις έρευνας για οκτώ ανθρώπους συνεχίζονται στην Τουρκία.

Συνολικά 37 άνθρωποι διασώθηκαν από ένα πλοιάριο που μετέφερε 45 μετανάστες και το οποίο ναυάγησε νότια της Τουρκίας  και πλοία του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού και ένα αεροσκάφος συνεχίζουν τις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της χώρας.

Το υπουργείο επεσήμανε σε ανακοίνωσή του ότι χθες Πέμπτη το βράδυ ενημερώθηκε ότι το πλοιάριο, που βρισκόταν 260 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης Κας (Αντίφελλος), βυθιζόταν.

«Τριάντα επτά άνθρωποι διασώθηκαν από το μεταναστευτικό σκάφος που βυθίστηκε. Οι επιχειρήσεις έρευνας για οκτώ ανθρώπους συνεχίζονται», ανέφερε.

Δύο φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας ερευνούν την περιοχή μαζί με ένα αεροσκάφος, παρά τις κακές μετεωρολογικές συνθήκες και τη θαλασσοταραχή, προστίθεται στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας.

(https://twitter.com/DuvarEnglish/status/1418561543562829825)

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Γιώργος Παπανδρέου: Η βελτίωση της δημοκρατίας είναι ένας αγώνας συνεχής, δημιουργικός και συλλογικός
Σχέδιο Ανάκαμψης: Υπεγράφη η συμφωνία Ελλάδας - Κομισιόν για τα 17,8 δισ. ευρώ
Chevron Right