Ένα οκτάχρονο κορίτσι και ένας άνδρας τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς στο Λονδίνο. Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.
Το αιματηρό περιστατικό, σύμφωνα με το Sky News, σημειώθηκε στο Σάουθερν Ρόου του Λάντμπροκ Γκρόουβ μετά τις 05:30 τα ξημερώματα (τοπική ώρα) και σύμφωνα με μαρτυρίες ένας άνδρας πυροβόλησε τα δύο θύματα που βρίσκονταν μέσα στο όχημά τους.
Η επίθεση φαίνεται πως έγινε από κοντινή απόσταση.
Ο 34χρονος άνδρας και το κορίτσι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Το κορίτσι είναι σε σταθερή κατάσταση. Μια 32χρονη γυναίκα επίσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προληπτικά.
BREAKING: A manhunt has been launched after an eight-year-old girl and a man were seriously injured in a shooting in west London on Sunday.https://t.co/NxRvNcN3VQ
📺 Sky 501 and YouTube pic.twitter.com/f51l8wuuk3
— Sky News (@SkyNews) November 25, 2024