Κόσμος

Γερμανία: 34 τραυματίες σε λούνα παρκ της Legoland – Συγκρούστηκαν δύο τρενάκια

Οι διασώστες βοήθησαν ώστε να εκκενωθούν τα τρενάκια στο πάρκο της Legoland στη Γερμανία

Δύο τρενάκια λούνα παρκ συγκρούστηκαν μεταξύ τους στο θεματικό πάρκο της Legoland στη νότια Γερμανία, τραυματίζοντας τουλάχιστον 34 άτομα, δύο εκ των οποίων σοβαρά.

Ειδικότερα, ένα τρένο φρέναρε δυνατά με αποτέλεσμα το άλλο να πέσει πάνω του στο πάρκο στο Guenzburg, μετέδωσε το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa.

Τρία ελικόπτερα έσπευσαν στο σημείο ενώ άμεσα κλήθηκαν να βοηθήσουν οι υπηρεσίες πυροσβεστικής και διάσωσης.

Σημειώνεται, ότι την περασμένη εβδομάδα μια γυναίκα έχασε τη ζωή της σε δυστύχημα με τρενάκι στη Γερμανία, σε λούνα παρκ στο Klotten.

Η 57χρονη γυναίκα έπεσε έξω από το τρενάκι του λούνα παρκ την ώρα που αυτό κινούνταν και κατέληξε από τα τραύματά της. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Εκπρόσωπος της Legoland δήλωσε ότι τα τρενάκια εκκενώθηκαν και πως όλοι οι διασώστες στη Legoland παραμένουν σε υπηρεσία και ότι το πάρκο θα παραμείνει ανοιχτό προς το παρόν.

Πηγή: Guardian

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Θύελλα αντιδράσεων από ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ για τις δηλώσεις Αθανασίου
Ρεάλ Μαδρίτης: Απόλυτη κυρίαρχος στα Ευρωπαϊκά τρόπαια και όχι μόνο…
Chevron Right