Κόσμος

Νότια Κορέα: Η Σεούλ έχει δεύτερο «κύμα» της πανδημίας

Στη Νότια Κορέα οι υγειονομικές αρχές της Σεούλ, τόνισαν πως είναι αντιμέτωπες με το δεύτερο «κύμα» της πανδημίας του κορονοϊού.

Η Νότια Κορέα αντιμετωπίζει το δεύτερο «κύμα» της πανδημίας του κορονοϊού και συγκεκριμένα στη Σεούλ, ανακοίνωσαν οι υγειονομικές αρχές της χώρας.

Μάλιστα, διευκρινίζουν ότι τα νέα κρούσματα κυμαίνονται σε διψήφιους αριθμούς, ενώ ο λόγος αύξησης είναι μια αργία που υπήρξε τον Μάιο.

Παράλληλα, ο διευθυντής των Κορεατικών Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (KCDC), Τζέονγκ Έουν-κιεόνγκ, δήλωσε πως έχει καταστεί σαφές ότι ένα εορταστικό σαββατοκύριακο στις αρχές Μαΐου σηματοδότησε την αρχή ενός νέου κύματος μολύνσεων που εντοπίζεται κυρίως στη μείζονα περιοχή της Σεούλ, στην οποία υπήρχαν προηγουμένως λίγα κρούσματα.

Επίσης, τα KCDC υπογραμμίζουν πως το πρώτο «κύμα» κορονοϊού στη Νότια Κορέα ουδέποτε τελείωσε πραγματικά.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κατεπείγουσα ερώτηση Παπαδημούλη στην Κομισιόν για την Αγία Σοφία
ΔΕΗ: Νέα τιμολογιακή πολιτική με εκπτώσεις για τους καταναλωτές
Chevron Right