Κόσμος

Συνάντηση Μπάιντεν – Ζελένσκι στη Νέα Υόρκη

Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ η συνάντηση Μπάιντεν – Ζελένσκι.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι σκοπεύει να παραστεί στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών την επόμενη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη και θα συναντηθεί εκεί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Την πληροφορία αυτή μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC επικαλούμενο έναν υψηλόβαθμο Ουκρανό αξιωματούχο.

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό πως οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας προκάλεσαν ζημιές σε δύο ρωσικά περιπολικά σκάφη στη Μαύρη Θάλασσα.

Σύμφωνα με μια ανάρτηση στο Telegram, η επίθεση αυτή έγινε στο νοτιοδυτικό τμήμα της Μαύρης Θάλασσας και προκάλεσε «αδιαμφισβήτητη ζημιά».

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι εντόπισε και κατέστρεψε ένα μη επανδρωμένο ουκρανικό σκάφος στη Μαύρη Θάλασσα. Τις τελευταίες ημέρες, οι ουκρανικές δυνάμεις φαίνεται ότι εξαπολύουν ολοένα και περισσότερες επιθέσεις εναντίον ρωσικών πολεμικών πλοίων σε αυτήν την περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Γκάλοπ - έκπληξη για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ: Οριακό ντέρμπι Κασσελάκη και Αχτσιόγλου (όλες οι κάρτες)
Ο Παράδεισος των Κυριών: Η ημερομηνία της πρεμιέρας και οι πρώτες αποκαλύψεις
Chevron Right