Κόσμος

Κακοκαιρία «Γιούνις»: Τεράστια προβλήματα και στο Βέλγιο

Γερανός έπεσε πάνω σε στέγη νοσοκομείου του Βελγίου λόγω των θυελλωδών ανέμων από την κακοκαιρία «Γιούνις».

 

Οι θυελλώδεις άνεμοι που σάρωσαν στην πόλη Τουρνέ του Βελγίου σήμερα είχαν ως αποτέλεσμα ένας γερανός να πέσει πάνω στη στέγη ενός νοσοκομείου, με την κακοκαιρία «Γιούνις» να συνοδεύεται από ριπές ανέμων ταχύτητας έως και 130 χλμ/ώρα.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για θανάτους, αν και τοπικά ΜΜΕ μετέδωσαν πως υπάρχουν τραυματίες, χωρίς να αναφέρουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Στις εικόνες που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης διακρίνεται η κορυφή του γερανού να έχει πέσει πάνω στη στέγη του νοσοκομείου και να έχει διαπεράσει το ταβάνι του τελευταίου ορόφου.

Σε ένα ξεχωριστό περιστατικό, ένας 79χρονος Βρετανός έχασε τη ζωή του, αφότου παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους κι έπεσε από τη βάρκα του σε μια μαρίνα, σε κανάλι της πόλης Ιπρ, στο βόρειο τμήμα της χώρας, σύμφωνα με βελγικά ΜΜΕ.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι ένας έφηβος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς τον χτύπησε το κλαδί ενός δέντρου που έπεσε, ενώ έτρεχε στην πόλη Μένεν, κοντά στα γαλλικά σύνορα. Από την καταιγίδα έχουν προκληθεί προβλήματα στις συγκοινωνίες.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=Hj138vXAQbo

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τα ρωσικά ΜΜΕ δημιουργούν πολεμικό κλίμα μετά την έκρηξη στο Ντόνετσκ
Euroferry Olympia: 12 οι αγνοούμενοι - Εκτός λίστας των επιβατών ο «οδηγός» που απεγκλωβίστηκε
Chevron Right