Επιχειρήσεις

ΠΕΦ: Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο ΚΥΑΔΑ

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας προχώρησε σε μια σημαντική δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στα ιατρεία του ΚΥΑΔΑ.

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας πραγματοποίησε μια δωρεά υπερσύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού στη δομή του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Η ΠΕΦ, ως χορηγός των νέων κοινωνικών ιατρείων και θέλοντας να βοηθήσει έμπρακτα το πολύτιμο έργο του ΚΥΑΔΑ, συμβάλει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των ευπαθών πληθυσμιακών ομάδων που πλήττονται από τη φτώχεια και δεν έχουν πρόσβαση σε ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη.

Επιπλέον, η ΠΕΦ και οι εταιρείες μέλη της υποστηρίζουν το Κοινωνικό Φαρμακείο, που στεγάζεται στην οδό Δομοκού 2, στην Αθήνα και προσφέρει δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη σε τουλάχιστον 3.000 άπορους και ανασφάλιστους πολίτες, οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στην φαρμακευτική φροντίδα.

Το ΚΥΑΔΑ είναι ο φορέας που στηρίζει τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες του Δήμου Αθηναίων, και καλύπτει τις ανάγκες συνανθρώπων μας, που δυσκολεύονται να ανταποκριθούν σε βασικές ανάγκες διαβίωσης. Οι δομές του ΚΥΑΔΑ υποστηρίζουν κάθε μήνα περίπου 26.000 συμπολίτες μας, οι οποίοι ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Επίσης, ο πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ , κ. Γρηγόρης Λέων σχολιάζοντας το έργο της ΠΕΦ δήλωσε: «Η διοίκηση του ΚΥΑΔΑ, με τη δημιουργία δύο νέων κοινωνικών ιατρείων και ενός κοινωνικού οδοντιατρείου, σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα σύμπλεγμα ιατροφαρμακευτικής φροντίδας και περίθαλψης για τους άπορους και τους άστεγους συνανθρώπους μας. Ευχαριστούμε θερμά την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας που μέσω της σημαντικής χορηγίας της υποστήριξε αυτό το όραμα και στέκεται πάντα αρωγός στο πολύπλευρο έργο μας».

Η ΠΕΦ με το σύνολο των κοινωνικών της δράσεων μάχεται κατά των κοινωνικών αποκλεισμών και στέκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, με σεβασμό, αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, συμβάλλοντας σε ένα καλύτερο αύριο. Η πρόσβαση χωρίς περιορισμούς όλων των κοινωνικών ομάδων σε αξιοπρεπή και σύγχρονη φαρμακευτική περίθαλψη αποτελεί για την ΠΕΦ, υπέρτατο κοινωνικό αγαθό και για το λόγο αυτό θα συνεχίσει να μεριμνά για αυτήν.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Γκαρσία: «Πάντα είχα στόχο να προπονήσω την ανδρική ομάδα»
Εθνικό Σχέδιο Αναδάσωσης: 500 χιλιάδες στρέμματα γίνονται πράσινο - Όλες οι περιοχές
Chevron Right