Επιχειρήσεις

Κλείνει φούρνος γνωστής αλυσίδας στο κέντρο της Λάρισας

Η οικονομική κρίση που βιώνει τα τελευταία χρόνια η ελληνική κοινωνία αλλά και οι νέες συνθήκες που επιβλήθηκαν στην αγορά εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης έχουν διαφοροποιήσει το σκηνικό που επικρατεί στην αγορά. Φούρνος γνωστής αλυσίας στο κέντρο της Λάρισας κατέβασε ξαφνικά ρολά.

Η οικονομική κρίση που βιώνει τα τελευταία χρόνια η ελληνική κοινωνία αλλά και οι νέες συνθήκες που επιβλήθηκαν στην αγορά εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης έχουν διαφοροποιήσει το σκηνικό που επικρατεί στην αγορά.

Το κατάστημα της εγχώριας αλυσίδας «ΑΤΤΙΚΑ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ» -στην καρδιά της Λάρισας, επί της Κούμα και Μ. Αλεξάνδρου- ανέστειλε τη λειτουργία του.

Το συγκεκριμένο κατάστημα, της μεγάλης και επώνυμης στον χώρο της εστίασης επιχείρηση, «φωτογράφιζε» το χθεσινό φύλλο της εφημερίδας «Ελευθερίας», προαναγγέλλοντας τον «ξαφνικό θάνατό» της, γράφοντας πως βρίσκεται ένα βήμα πριν από το «λουκέτο».

Πλέον η αυλαία έχει πέσει και ήδη η βιτρίνα έχει καλυφθεί αποκαλύπτοντας ότι η επιχείρηση οδηγήθηκε στο λουκέτο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο σημείο είναι ίσως από τα πλέον εμπορικά της πόλης, ενώ το κατάστημα αποτελούσε σημείο αναφοράς. 

Πηγή: onlarisa

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Γεωργιάδης: Αν γεμίσει πάλι η Ερμού θα κόψουμε το click away
Μετακίνηση εκτός νομού: Τι επιτρέπεται τα Χριστούγεννα
Chevron Right