Επιχειρήσεις

Το έκανε η Εθνική Τράπεζα: Η νέα κάρτα – Πιστωτική και χρεωστική μαζί

Είναι γεγονός η πρώτη dual κάρτα. Πιστωτική και χρεωστική σε «ένα».

Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε την κυκλοφορία της πρώτης κάρτας στην Ελλάδα που λειτουργεί ταυτόχρονα ως χρεωστική και ως πιστωτική.

Η χρεωστική Dual προσφέρει ευελιξία στον κάτοχό της, καθώς μπορεί να την χρησιμοποιήσει με διάφορους τρόπους ανάλογα με τις ανάγκες του.

Οι επιλογές πολλαπλασιάζονται, αφού μπορεί να χρησιμοποιήσει τη χρεωστική λειτουργία για καθημερινές συναλλαγές και αναλήψεις, ενώ ταυτόχρονα έχει τη δυνατότητα να την ενεργοποιήσει και ως πιστωτική, με καθορισμένο όριο, για καλύτερη διαχείριση των οικονομικών του.

Ο κάτοχος της κάρτας Dual μπορεί να έχει:

  • Επιβράβευση σε πόντους Go For More, με κάθε αγορά σε χιλιάδες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος.
  • Δυνατότητα πληρωμών μέσω των ψηφιακών πορτοφολιών Apple Pay, Google Pay, Xiaomi Pay και Garmin Pay.
  • Οnline παρακολούθηση και διαχείριση όλων των χαρακτηριστικών της κάρτας μέσω του Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας.
  • Πραγματοποίηση online αγορών με ασφάλεια μέσω της υπηρεσίας ασφαλών συναλλαγών Mastercard® Identity CheckΤΜ (Ισχυρή Ταυτοποίηση Πελάτη για e-commerce συναλλαγές).
  • Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση.
  • Χτίσιμο του αφορολόγητου.

Ο κ. Δημήτρης Πλέσσας, Βοηθός Γενικός Διευθυντής Cards & Digital Business, δήλωσε: «Σήμερα, η Εθνική Τράπεζα εκφράζει την ανοιχτή και ανθρωποκεντρική προσέγγισή της μέσα από νέες πρωτοποριακές λύσεις τις οποίες σχεδιάζει, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον πελάτη.

Η νέα κάρτα Dual είναι ένα καινοτόμο προϊόν, το μοναδικό στην ελληνική αγορά που προσφέρει στους πελάτες μας ελευθερία επιλογών στη διαχείριση των οικονομικών τους επιλέγοντας κάθε φορά τη χρήση της χρεωστικής ή πιστωτικής λειτουργικότητάς της. Για να έχουν οι πελάτες μας λύση τόσο για τις μικρές και καθημερινές τους ανάγκες όσο και για τις μεγάλες.

Όλοι εμείς στην Εθνική Τράπεζα, σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε υπηρεσίες και προϊόντα με στόχο την αναβάθμιση της τραπεζικής εμπειρίας του πελάτη. Για να αποτελούμε πάντα την Τράπεζα πρώτης επιλογής για όλους, με νέα εικόνα, νέο μοντέλο εξυπηρέτησης στα καταστήματα, νέα δυναμική και ηγετικό ρόλο στην ψηφιακή τραπεζική».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τη λίστα με τα 17 «μυστικά έγγραφα» της Κομισιόν για τα Τέμπη δημοσιοποίησε ο Κόκκαλης
Απίστευτη «ιερή» κομπίνα στη Θεσσαλονίκη: Παπάς άρπαξε δωρεές 1,3 εκατ. ευρώ
Chevron Right