Επιχειρήσεις

ΟΤΕ: Προς έκδοση νέου ομόλογου, 500 εκατ. ευρώ, επταετούς διάρκειας

Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος Α.Ε. («ΟΤΕ»), ανακοινώνει ότι ο Όμιλος ΟΤΕ ξεκίνησε σήμερα τη διαδικασία βιβλίου προσφορών (bookbuilding) για την έκδοση ομολόγου €500 εκατ. επταετούς διάρκειας από τις διεθνείς αγορές.

 

Το νέο ομόλογο θα εκδοθεί από την OTE plc με την εγγύηση της ΟΤΕ ΑΕ, στο πλαίσιο του υφισταμένου Προγράμματος Έκδοσης Μεσομακροπρόθεσμων Ομολόγων που διέπεται από το αγγλικό δίκαιο. Το ομόλογο θα εισαχθεί στο Χρηματιστήριο του Λουξεμβούργου. Η εκκαθάριση θα πραγματοποιηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου 2019.

Την έκδοση του ομολόγου αναλαμβάνουν από κοινού ως Joint Bookrunners / Lead Managers οι τράπεζες BNP Paribas και Goldman Sachs International και ως Co–Managers οι τράπεζες Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Eurobank Ergasias και Τράπεζα Πειραιώς.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κριστίν Λαγκάρντ: «Ναι» από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την προεδρία της ΕΚΤ
ΕΛΓΟ Λάρισας: Αρχίζουν προγράμματα αγροτικής κατάρτισης για νέους αγρότες
Chevron Right