Επιχειρήσεις

MIG: Διαψεύδει πώληση της ΔΕΛΤΑ

Δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο πώλησης της ΔΕΛΤΑ – ή οποιασδήποτε εταιρείας του Ομίλου Vivartia- επισημαίνει ο Όμιλος MIG, σε ανακοίνωση του.

 

«Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα, στα οποία εμφανίζεται το ενδιαφέρον εταιρείας του κλάδου των γαλακτοκομικών για την εξαγορά της ΔΕΛΤΑ με την απαραίτητη βεβαίως διευκρίνιση –εάν και εφόσον αυτή επωλείτο– και δεδομένου ότι έχουν ξανά υπάρξει παρόμοια περιστατικά, η διοίκηση της Vivartia αλλά και της MIG επαναλαμβάνει ότι όλα αυτά αποτελούν εκ του ασφαλούς ανέξοδες επικοινωνιακές προσπάθειες και ευσεβείς πόθους των κατά καιρούς επίδοξων ενδιαφερομένων», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.

Επίσης σημειώνεται πως «είναι προφανές ότι υπό τις ίδιες προϋποθέσεις και η ΔΕΛΤΑ θα μπορούσε να δηλώσει ενδιαφερόμενη για την εξαγορά οποιασδήποτε άλλης εταιρείας του κλάδου στην χώρα».

Τέλος, η διοίκηση της MIG υπογραμμίζει ότι «οι προτεραιότητες των επιχειρηματικών σχεδιασμών της έχουν επανειλημμένα εκφρασθεί με επίσημες ανακοινώσεις και σε καμία περίπτωση δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο πώλησης όχι μόνο της ΔΕΛΤΑ αλλά και οποιασδήποτε εταιρείας του Ομίλου Vivartia».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Αθ. Μαρτίνος: Αμισθί οι υπηρεσίες μου ως διοικητής του Αγίου Όρους
MEGA: Στο «σφυρί» η ταινιοθήκη, το σήμα και τα ακίνητα
Chevron Right