Ενέργεια

Η μετάβαση του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας στην ψηφιακή εποχή

Ο Γενικός Διευθυντής του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, εξηγεί την μετάβαση που γίνεται στην ψηφιακή εποχή.

Στο 3ο Athens Investment Forum μίλησε ο Γενικός Διευθυντής του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, Γιάννης Μητρόπουλος, για την μετάβαση στην ψηφιακή εποχή.

Μάλιστα, η ομιλία του έγινε στην ενότητα Digital – Ψηφιακός Μετασχηματισμός «Η Ελλάδα στην Ψηφιακή Εποχή».

Εκεί τόνισε χαρακτηριστικά ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός έχει ενταχθεί στον συνολικό σχεδιασμό και λειτουργία για το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας. «Οποιαδήποτε λειτουργία μας μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε σημείο ανά τον κόσμο, με έναν υπολογιστή με πρόσβαση στο διαδίκτυο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητρόπουλος περιγράφοντας το επίπεδο του ψηφιακού μετασχηματισμού που έχει επιτύχει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια.

Επιπλέον, τόνισε, μέσα από συνεχείς και στοχευμένες επενδύσεις σε νέες καινοτόμες τεχνολογίες και συστήματα, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας έχει σημειώσει αυξημένη παραγωγικότητα και υψηλότερη ικανοποίηση κι εμπειρία εξυπηρέτησης των πελατών.

«Ο επιτυχημένος ψηφιακός μας μετασχηματισμός έγινε ιδιαίτερα εμφανής την περίοδο του lockdown, κατά τη διάρκεια της οποίας οι πελάτες μας είχαν ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στις υπηρεσίες μας, γεγονός που τους προσέφερε μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας. Αυτό έγινε εμφανές και στα αποτελέσματά μας, τα οποία μετά από μια αρχική πτώση λόγω των περιοριστικών μέτρων, τελικά διαμορφώθηκαν υψηλότερα σε σχέση με το διάστημα πριν την πανδημία», σημείωσε ο κ. Μητρόπουλος.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Λαϊκό Λαχείο: Κλήρωση και αποτελέσματα σήμερα 13/10/2020
Μαγιορκίνης: Έχουμε... δρόμο μέχρι να περιοριστεί η διασπορά στην Αττική
Chevron Right