Ελλάδα

Πόσα τεστ έγιναν σήμερα Δευτέρα

Θετικό το 6,77% των τεστ. Αύξηση των διασωληνωμένων ασθενών.

1.904 νέα κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στη χώρα, μετά τη διενέργεια 28.127 (7.169 μοριακά και 20.958 rapid) τεστ και τη θετικότητα να διαμορφώνεται στο 6,77%.

Από τα παραπάνω κρούσματα τα 802 είναι από την Αττική και τα 184 από τη Θεσσαλονίκη. Υψηλός αριθμός μολύνσεων εντοπίστηκε και στην Αιτωλοακαρνανία (107).

Επισημαίνεται πως οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 60, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 11.089 θάνατοι. Το 95.2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Παράλληλα, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι αυξήθηκε στους 732 (χθες 728). Η διάμεση ηλικία τους είναι τα 67 έτη.

Τέλος, οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 383 (ημερήσια μεταβολή +3.51%), ενώ ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 377 ασθενείς.

  • Δείτε ολόκληρη την επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ, εδώ.
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Elon Musk: Αποκάλυψε ότι πάσχει από το σύνδρομο Άσπεργκερ
Συναγερμός στην Ιερουσαλήμ: Εκκενώθηκε το Δυτικό Τείχος - Ήχησαν σειρήνες για ρουκέτες
Chevron Right