Ελλάδα

Κρούσματα σήμερα: Χαμός στη Λάρισα

Τα νέα κρούσματα σήμερα «γονατίζουν» την Λάρισα, καθώς αυξάνονται συνέχεια, ενώ πολλαπλασιάζονται οι εισαγωγές στα νοσοκομεία.

Η Λάρισα «ματώνει» από τα κρούσματα σήμερα, καθώς οι νέες μολύνσεις αυξάνονται ραγδαία, καθώς το δεύτερο κύμα της πανδημίας σαρώνει την χώρα.

Δείτε ΕΔΩ τα κρούσματα ρεκόρ που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ σήμερα 12/11

Δείτε ΕΔΩ πού εντοπίστηκαν τα 3316 κρούσματα, σήμερα 12/11. Όλες οι περιοχές

Η περιοχή έχει πολύ βαριά επιδημιολογική εικόνα και σήμερα ανακοινώθηκαν πως εντοπίστηκαν 160 νέες μολύνσεις.

Μάλιστα, ο  διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας είχε προειδοποιήσει πως ενδέχεται να αγγίξουν τέτοια νούμερα.

Ο Απόστολος Κομνός μίλησε στο Mega και διευκρίνισε πως η κατάσταση στο νοσοκομείο είναι «οριακή» και πως «δεν υπάρχει κενό κρεβάτι στη ΜΕΘ Covid».

«Χθες αναγκαστήκαμε και αλλάξαμε την μία μονάδα μας σε μονάδα covid. Έχουμε 20 κλίνες και γέμισαν αμέσως» ανέφερε ο κ. Κομνός και συμπλήρωσε ότι σε όλη τη Θεσσαλία προσπαθούν να βρουν και άλλες κλίνες για τους βαριά πάσχοντες ασθενείς.

«Αν κάποιος ασθενής χρειαστεί ΜΕΘ είναι πολύ πιθανό να μεταφερθεί στη Λαμία και στη Χαλκίδα όπου υπάρχουν ακόμα ελεύθερες κλίνες» τόνισε ο διευθυντής.

Παράλληλα, πρόσθεσε για την τραγική κατάσταση που επικρατεί ότι «από τους 20 ασθενείς που έχουμε οι 5 είναι 40αρηδες, 2 ή 3 είναι 80αρηδες, οι υπόλοιποι είναι μεταξύ 50 και 60 ετών. Τα θετικά κρούσματα σήμερα τη Λάρισα θα αγγίξουν τα 200».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Παυλόπουλος: Τεχνολογική ανεργία - Η περιθωριοποίηση του ανθρώπου
Κρούσματα σήμερα 12/11: Ρεκόρ με 3.316 ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - Θρήνος με 50 νεκρούς
Chevron Right