Ελλάδα

Χρυσή Αυγή: Στη ΓΑΔΑ και ο Γιώργος Ρουπακιάς

Στην ΓΑΔΑ οδηγείται ο Γιώργος Ρουπακιάς συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών.

Στη ΓΑΔΑ οδηγήθηκε λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ της Πέμπτης ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, συνοδεία αστυνομικών,όπως έγινε γνωστό προ ολίγου.

Η μεταγωγή του δεν έγινε από την κύρια έξοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει, όπου βρίσκονταν εκπρόσωποι των ΜΜΕ, αλλά από πλαϊνή.

Θα κρατηθεί εκεί μέχρι το πρωί και στην συνέχεια θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών μαζί με τους υπόλοιπους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής.

5173116

Με την σύλληψη του Γ. Ρουπακιά ολοκληρώθηκε η σύλληψη των καταδικασθέντων εκτός από τον Χρήστο Παππά που αρνείται να παραδοθεί, σύμφωνα με δήλωση του δικηγόρου του, και αναζητείται από την αστυνομία, και τον Γ. Λαγό που βρίσκεται στις Βρυξέλλες λόγω της ιδιότητάς του ως ευρωβουλευτής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς, βρισκόταν στις φυλακές του Δομοκού για 36 μήνες ωστόσο αποφυλακίστηκε επειδή δεν ορίστηκε δικάσιμος και τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό εδώ και 4,5 χρόνια. Το σπίτι του φυλασσόταν όλο το 24ωρο από τέσσερις αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τζόκερ Κλήρωση 22/10/2020: Τζακ Ποτ - Οι τυχεροί αριθμοί
Νίκολας Κέιτζ: Αποκαλύπτει πως έκοψε το τζόγο
Chevron Right