Ελλάδα

Ξάνθη: Πέταξαν ζωντανό σκυλί μέσα σε κάδο

Εικόνες που σοκάρουν διαδραματίστηκαν στο κέντρο της Ξάνθης. Δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής οι δράστες που πέταξαν το σκυλί μέσα στο κάδο.

Άγνωστοι πέταξαν μέσα σε κάδο σκουπιδιών ένα ζωντανό σκυλί και τράπηκαν σε φυγή. Το σκηνικό διαδραματίστηκε στο κέντρο της Ξάνθης, με τους δράστες να βρίσκονται μέσα σε ένα αυτοκίνητο επί της οδού Βασ. Κωνσταντίνου, ενώ αμέσως μόλις πέταξαν το σκυλί στον κάδο τράπηκαν σε φυγή.

 Σύμφωνα με το xanthinea.gr αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν στο σημείο έπαθε σοκ, βλέποντας το σκυλί μέσα στους κάδους και πριν προλάβει να αποθηκεύσει τις πινακίδες του ΙΧ, οι δράστες είχαν εξαφανιστεί.

Έντονη ήταν η αντίδραση της φιλοζωικής «Αδέσποτοι Φίλοι της Ξάνθης», η οποία σε ανάρτησή της στο Facebook κατήγγειλε το ακραίο περιστατικό.

 

https://www.facebook.com/adespotoifiloixanthis/posts/1155775001455002

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ρεάλ Μαδρίτης – Ειμπάρ 3-1 (vid)
Ισπανία: Τα σύνορα με τις χώρες της ΕΕ που ανήκουν στον χώρο Σένγκεν θα ανοίξουν στις 21 Ιουνίου
Chevron Right