Ελλάδα

Πέτρος Τατσόπουλος: Ανεύρυσμα η αιτία της κατάρρευσής του – Έχει διασωληνωθεί και μπαίνει στο χειρουργείο

Στο χειρουργείο μπαίνει εσπευσμένα ο Πέτρος Τατσόπουλος, καθώς οι γιατροί διέγνωσαν ανεύρυσμα αορτής και η κατάσταση του κρίνεται «υπερεπείγουσα».

 

Το πρωί, και ενώ ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή «Εκτός γραμμής» στον Alpha, ο κ. Τατσόπουλος, παραπονέθηκε για έντονο πόνο στο στήθος και λίγο αργότερα λιποθύμησε.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο όπου οι γιατροί του έκαναν στεφανιογραφία, η οποία έδειξε ότι τα αγγεία του είναι σε καλή κατάσταση και ως εκ τούτου δεν προκύπτει έμφραγμα.  

Ωστόσο, απεικονίστηκε διαχωρισμός της αορτής (ανεύρυσμα) με την κατάσταση του να θεωρείται υπερεπέιγουσα.

Ο κ. Τατσόπουλος μεταφέρθηκε κατευθείαν στην καρδιοχειρουργική κλινική του Ιπποκράτειου, σύμφωνα με πληροφορίες έχει διασωληνωθεί και από λεπτό σε λεπτό θα μπει στο χειρουργείο. 

https://youtu.be/n-A1wqyC_3Q
https://youtu.be/LuDSY5TKO9c

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Γαμήλια δεξίωση στην Λάρισα μετατράπηκε σε ρινγκ: Έπαιξαν ξύλο οι συμπέθεροι
Πέτρος Τατσόπουλος: Μπήκε στο χειρουργείο ο γνωστός συγγραφέας
Chevron Right