Ελλάδα

Τούρκος το θύμα της δολοφονίας στην καφετέρια στο Περιστέρι

Ανατροπή στην υπόθεση της εν ψυχρώ εκτέλεσης νεαρού άνδρα μέσα στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι.

 

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από αστυνομικές πηγές, ο δράστης της δολοφονίας δεν ήταν ο άνθρωπος ο οποίος καθόταν μαζί του επί ώρα μέσα στην καφετέρια αλλά ένας άλλος άνδρας. Την ίδια ώρα έρχεται στο φως νέο βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο της δολοφονίας λίγα λεπτά μετά το φονικό. Το θύματα κείτεται πάνω στο τραπεζάκι αφού έχει δεχθεί τρεις πυροβολισμούς.

21427269

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από την αστυνομία, το θύμα είναι 25χρονος Τούρκος υπήκοος κουρδικής καταγωγής ο οποίος δεν έχει απασχολήσει τις αρχές. Ήταν στην χώρα μας νόμιμα τα τελευταία 8 χρόνια.

21427272

Από την ανάλυση του βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αρχές, φαίνεται ότι ο άνθρωπος με τον οποίο διαπληκτίζεται να αποχωρεί από την καφετέρια. Πριν αποχωρήσει μαρτυρίες αναφέρουν ότι τον καθησυχάζει λέγοντάς του: «Ηρέμησε, ηρέμησε».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πώς προέκυψε το πλεόνασμα του α΄ εξαμήνου
Κρήτη: Τον δάγκωσε με λύσσα στο μάτι, επειδή δεν… πουλούσαν μπλούζες με 5 ευρώ
Chevron Right