Ελλάδα

Στον «πόλεμο» της φωτιάς ρίχτηκε ξανά το ρωσικό Beriev

Και πάλι στην ενεργό δράση πριν από μια ώρα μπήκε το Beriev που έχει μισθώσει η Ελλάδα.

Το Beriev που έχει μισθώσει η Ελλάδα μπήκε και πάλι στην ενεργό δράση πριν από μια ώρα αφού επι ένα εικοσιτετράωρο έκανε συντήρηση 150 ωρών.

Η ασφάλεια των πτήσεων και η αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων συντήρησης οου έχει ορίσει ο κατασκευαστής και τα διεθνή στάνταρ ασφαλειας πτήσεων είναι τα μόνα που δεν παραβιάζονται από την ελληνική και ρωσική πλευρά.

Με δεδομένο ότι το B-200 έχει μπει για τα καλά στην μάχη της κατάσβεσης των ελληνικών πυρκαγιών οι ώρες πτήσεις συμπληρώνονται με μεγάλη ταχύτητα. Η μεγάλη συντήρηση των 100 ωρών πτήσης είχε γίνει πριν μια βδομάδα και μέσα σε λίγες μέρες συμπληρώθηκαν οι 150 ώρες.

Μόνο την περασμένη Πέμπτη το B-200 συμπλήρωσε 11,5 ώρες πτήσης κάνοντας 6 ρίψεις στην Εύβοια και άλλες 4 ρίψεις στο Γυθειο!

Ενώ μια μέρα πριν, την περασμένη Τετάρτη το B-200 κάτω από αντίξοες συνθήκες με πυκνό καπνό και αρκετά μποφόρ πετούσε απο το πρωί μεχρι τις 21:00 που προσγειώθηκε με στάσεις μιας ωρας κάθε 3,5 ώρες πτήσης περιπου για σνεφοδιασμό πραγματοποιώντας συνολικά 32 ρίψεις.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Tουρκία: Συνετρίβη ρωσικό πυροσβεστικό αεροπλάνο BERIEV που επιχειρούσε στις φωτιές
Γαλάτσι: Άνοιξε πυρ κατά ντελιβερά
Chevron Right