Ελλάδα

Χάος στα Λαδάδικα: Μπουκάλια και σκουπίδια παντού μετά τα γλέντια της Τσικνοπέμπτης

«Βουνό» τα σκουπίδια στα Λαδάδικα.  Δείτε τις εικόνες.

Βομβαρδισμένο τοπίο θύμιζαν τα Λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Παρασκευής (17/2), καθώς τα γλέντια για την Τσικνοπέμπτη και η κοσμοσυρροή άφησαν πίσω ένα βουνό από σκουπίδια στους δρόμους.

Σκουπίδια παντού στα Λαδάδικατην Τσικνοπέμπτη

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το thesstoday.gr, κεντρικά σημεία όπως η πλατεία Μοριχόβου, η Αιγύπτου και η Κατούνη, εκεί όπου είχε στηθεί ένα μεγάλο γλέντι από χθες το μεσημέρι και στο οποίο συμμετείχαν χιλιάδες κάτοικοι, μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές, γέμισαν με μπουκάλια, πλαστικά ποτήρια, χαρτιά και σακούλες όσο οι εορτασμοί βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

ladadika tsinopempti 2

Όσο αραίωνε η κοσμοσυρροή, περνώντας η ώρα από τα μεσάνυχτα και έπειτα, τόσο πιο «καταστροφική» φαινόταν η εικόνα με το πλήθος σκουπιδιών που συγκεντρώθηκε στους πεζόδρομους και στην πλατεία.

Σκουπίδια παντού στα Λαδάδικατην Τσικνοπέμπτη

Σημειώνεται ότι από το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης και παίρνοντας τη σκυτάλη μέχρι το βράδυ, αλλά και τα ξημερώματα, μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στα γλέντια που στήθηκαν στα Λαδάδικα, με ψησταριές, ποτά, μουσική στη διαπασών και χορό.

Λαδάδικα Τσικνοπέμπτη

Το βράδυ οι παρέες νέων και οι φοιτητές έδωσαν δυναμικό παρών, πολλοί ντυμένοι αποκριάτικα, με τα καταστήματα εστίασης να έχουν πλημμυρίσει από κόσμο και μεγάλες ουρές να έχουν σχηματιστεί έξω όπου επικρατούσε το αδιαχώρητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Περιοδεία Τσίπρα σε Τρίκαλα και Καρδίτσα - Πλειστηριασμοί, αισχροκέρδεια και αγροτικά στην ατζέντα του
Μενδώνη σε ρόλο… Μάτα Χάρι: Τρία συμπεράσματα από το αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο
Chevron Right