Ελλάδα

Εργατικό δυστύχημα στο Άργος, νεκρός 20χρονος εργάτης

Έρευνα για τις συνθήκες εργασίας και την θανατηφόρα πτώση του εργάτη στο Άργος.

Τραγικό εργατικό δυστύχημα με νεκρό εργάτη κι έναν σοβαρά τραυματία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Άργος.

Οι δύο Αιγύπτιοι εργάτες ήταν ανεβασμένοι σε σκαλωσιά και πραγματοποιούσαν εργασίες ελαιοχρωματισμού σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου, όπως αναφέρουν οι Αργολικές Ειδήσεις.

Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, φαίνεται να έσπασε τμήμα στήριξης ικριώματος, με αποτέλεσμα την πτώση των δύο εργατών.

Ο 20χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο της πτώσης από συνθλιπτικό τραύμα στο κεφάλι, ενώ ο 47χρονος είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Μάλιστα, παρά το ότι αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Άργους, οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί στο Αττικό Νοσοκομείο.

Για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος, έρευνα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άργους Μυκηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Φωτιά τώρα στη Βοιωτία - Καίει αγροτοδασική έκταση
Λαβίνια Σταθάκη: Συγκλονίζει η επιστολή που έστειλε πριν πεθάνει στις γυναίκες που παλεύουν με τον καρκίνο
Chevron Right