Ελλάδα

Πανελλήνιες 2020: Στα Ισπανικά εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι

Συνεχίζεται η εξέταση των ειδικών μαθημάτων στις πανελλήνιες, με τα Ισπανικά.

 

Στα Ισπανικά εξετάζονται σήμερα, Τετάρτη 8 Ιουλίου, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συνεχίζουν τις πανελλήνιες, λόγω ειδικών μαθημάτων.

Συνέχεια έχουν τα μουσικά ειδικά μαθήματα: Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Δεξιοτήτων (10/7), Μουσική Αντίληψη και Γνώση (11/7) και Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία (13/7).

Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα των Ξένων Γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις ώρες. Για το Ελεύθερο και Γραμμικό Σχέδιο είναι έξι ώρες. Η εξέταση του ειδικού μαθήματος «Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων» είναι κατά προσέγγιση 20 λεπτά, ενώ για το μουσικό μάθημα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» η εξέταση της φωνητικής ή οργανικής μουσικής διαρκεί από 2 έως 6 λεπτά για κάθε υποψήφιο.

Όσον αφορά στο μάθημα «Μουσική Αντίληψη και Γνώση», η εξέταση στο αντικείμενο της Μουσικής Αντίληψης έχει διάρκεια 30 λεπτών, ενώ η εξέταση στο αντικείμενο της Μουσικής Γνώσης έχει διάρκεια 2 ωρών.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η διεξαγωγή των Υγειονομικών Εξετάσεων και της Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού θα πραγματοποιείται έως και τις 10 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Τετάρτης 08/07
Αρτεμίζια Τζεντιλέσκι: H Google τιμά μέσω doodle την ριζοσπαστική Ιταλίδα ζωγράφο
Chevron Right