Ελλάδα

Βρέθηκε ακέφαλο πτώμα στα Χανιά – Στο σημείο η αστυνομία

Η αστυνομία αντίκρισε ένα αποτρόπαιο θέαμα, όταν βρέθηκε ένα ακέφαλο πτώμα στα Χανιά. Εντατικές οι έρευνες της ΕΛΑΣ στη περιοχή.

Στα Χανιά εντοπίστηκε ένα ακέφαλο πτώμα στη περιοχή Φρε, στον Αποκόρωνα.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, το πτώμα ανήκει σε έναν άνδρα Άγγλο υπήκοο, ηλικίας 68 ετών, που έμενε στην περιοχή.

Η σορός του 68χρονου εντοπίστηκε στο σπίτι του, ενώ το κεφάλι του νεκρού βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από το σώμα του, μισοφαγωμένο, πιθανότατα από τα δύο σκυλιά του, τα οποία βρίσκονταν μαζί του στο σπίτι του.

Οι συγγενείς του νεκρού προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του επί μέρες χωρίς να τα καταφέρουν και τότε ενημέρωσαν την πρεσβεία του Ηνωμένου Βασιλείου, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι αρχές.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει ξεκαθαρίσει η αιτία θανάτου του μεσήλικα Βρετανού, κάτι που πιθανότατα θα δείξει η νεκροψία, δεδομένης και της κατάστασης της σορού.

Ωστόσο έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ο 68χρονος έμενε μόνος του στο σπίτι, καθώς είχε χάσει τη σύζυγό του πριν από λίγα χρόνια.

{gallery}Xania akefalo ptwma{/gallery}

ΠΗΓΗ: zarpanews.gr

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κρούσματα σήμερα 3/2: «Βράζουν» Φιλαδέλφεια, Καισαριανή, Αθήνα, Δάφνη και Υμηττός - Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ
Επίδομα 534 ευρώ και Δώρο Χριστουγέννων: Η τελική ημερομηνία πληρωμής
Chevron Right