Τραγικό γεγονός στη Λάρισα, νεκρός άνδρας βρέθηκε στην τουαλέτα του Υπεραστικού ΚΤΕΛ στη Λάρισα.
Πιο αναλυτικά, το απόγευμα της Δευτέρας σημειώθηκε μία τραγωδία στη Λάρισα, καθώς εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στις τουαλέτες του Υπεραστικού ΚΤΕΛ της πόλης, λίγο μετά τις 18:00.
Ο 67χρονος, σύμφωνα με το τοπικό onlarissa.gr, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στις τουαλέτες και άμεσα ειδοποιήθηκαν οι Αρχές με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να φτάνουν στο σημείο, όπως και η ΕΛΑΣ.
Οι διασώστες δε μπορούσαν να κάνουν κάτι και διαπίστωσαν τον θάνατό του, ενώ οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνα για τα αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα.
Πρόκειται για ακόμα ένα θλιβερό περιστατικό μέσα σε δύο ημέρες στη Λάρισα, καθώς είχε προηγηθεί ο θάνατος του 27χρονου που απανθρακώθηκε μετά από τροχαίο δυστύχημα στο αυτοκίνητό του, αλλά και της 25χρονης που σκοτώθηκε σε εργατικό δυστύχημα σε εκκοκκιστήριο.