Ελλάδα

Μίνα Γκάγκα σε Τσιτσιπά: Να παίζεις τένις, εκεί μας κάνεις περήφανους

Μόνο σε ένα τρίμηνο νοσηλεύτηκαν 229 νέοι με κορονοϊό κι βαριά πνευμονία στο νοσοκομείο «Σωτηρία», σημειώνει μεταξύ άλλων, η Μίνα Γκάγκα, στην απάντηση που έδωσε στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Η Μίνα Γκάγκα με ανάρτηση που έκανε στο Facebook, έδωσε την δική της απάντηση στον Στέφανο Τσιτσιπά, ύστερα από τις δηλώσεις του δεύτερου για τα εμμβόλια κατά του κορονοϊού.

Η συντονίστρια διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής στο «Σωτηρία» παράθεσε στοιχεία για τους νέους που έχουν νοσήσει βαριά από τον ιό, ενώ μεταξύ άλλων, τόνισε το εξής: «Να συνεχίσεις να παίζεις τένις, εκεί μας κάνεις περήφανους».

Ακολουθεί η απάντηση της Μίνας Γκάγκα προς τον Στέφανο Τσιτσιπά:

«Απάντηση στο Στέφανο Τσιτσιπά: Μόνο στο “Σωτηρία”, τους τελευταίους τρεις μήνες χρειάστηκε να νοσηλεύσουμε 229 νεαρά άτομα έως 29 χρονών. Είχαν βαριά πνευμονία, χρειάστηκαν υποστήριξη με οξυγόνο, high flow και μη-επεμβατικό αερισμό και παρόλα αυτά, 9 χρειάστηκαν ΜΕΘ. Μόνο σε ένα νοσοκομείο και σε ένα τρίμηνο!

Οι ΗΠΑ μετρούν πάνω από 2500 θανάτους στην ηλικία αυτή. Είναι λίγοι; Δεν κινδυνεύουν οι νέοι;

Στέφανε, να είσαι γερός και να συνεχίσεις να παίζεις τένις, εκεί μας κάνεις περήφανους».

1 Mina Gkagka se Tsitsipa

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Meteo: «Έκρηξη» της φωτιάς στα Βίλια - Πού αποδίδεται
Φωτιά στα Βίλια: Σπίτια έγιναν στάχτη - Η καταστροφή μέσα από εικόνες
Chevron Right