Ελλάδα

Σύλληψη γνωστού παρουσιαστή στο Περιστέρι

Ο πασίγνωστος παρουσιαστής συνελήφθη από την αστυνομία στο Περιστέρι μαζί με την σύζυγο του.

Γνωστός παρουσιαστής μαζί με την σύζυγο του συνελήφθησαν στο Περιστέρι από άνδρες της αστυνομίας, καθώς εκκρεμούσαν εντάλματα εις βάρος τους.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ πέρασαν χειροπέδες στο γνωστό ζευγάρι, όταν σταμάτησαν το όχημα που επέβαιναν για ένα τυπικό έλεγχο. Όταν έλεγξαν τα στοιχεία τους, διαπίστωσαν πως τόσο σε βάρος του παρουσιαστή, όσο όμως και σε βάρος της συντρόφου του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης.

Ο μεν παρουσιαστής είχε καταδικαστεί ερήμην του για δυσφήμιση, ενώ η γυναίκα που επέβαινε στο όχημα μαζί του για οικονομικές παραβάσεις. Καθώς κανείς από τους δύο δεν είχε εξοφλήσει το χρηματικό πρόστιμο που απέρρεε από την ποινή του, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης τα οποία και εκτελέστηκαν.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μπόλονι: «Οι παίκτες μιλάνε στον αγωνιστικό χώρο»
Αντίνοος Αλμπάνης: Το συγκινητικό μήνυμα για την Παγκόσμια ημέρα καρκίνου
Chevron Right