Ένας πατέρας ασελγούσε στο παιδί του και ο παππούς κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.
Συγκεκριμένα, το lamiareport.gr αναφέρει πως στο Κέντρο Προσφύγων της Ριτσώνας, ένας 33χρονος Σύριος, εξανάγκαζε το 8χρονο κοριτσάκι του σε ασελγείς πράξεις.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο παππούς της μικρής και πατέρας του 33χρονου, πήγε την Δευτέρα (6/7) στην Ασφάλεια Χαλκίδας και κατήγγειλε τα όσα έκανε ο πατέρας στο κοριτσάκι.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε αμέσως ο Εισαγγελέας ο οποίος εξέδωσε άμεσα ένταλμα σύλληψης και αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας πήγαν το πρωί της Πέμπτης (9/7) στο Κέντρο Προσφύγων της Ριτσώνας, όπου πέρασαν χειροπέδες τον 33χρονο Σύριο.
Το πρωί της Παρασκευής ο 33χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, με βαρύτατες κατηγορίες όπως του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, γεννετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κ.α.
ΠΗΓΗ: lamiareport.gr