Ελλάδα

Εμβολισμός περιπολικού και καταδίωξη διαρρηκτών στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σκηνές «Άγριας Δύσης» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Άφαντοι οι δράστες.

Στόχος συμμορίας διαρρηκτών έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης (21/1) εταιρία εμπορίας αυτοκινήτων στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Τρία άτομα παραβίασαν συρόμενη μεταλλική πόρτα περίφραξης και μπήκαν στον προαύλιο χώρο της επιχείρησης. Στη συνέχεια, δύο από αυτούς έσπασαν το παράθυρο του συνοδηγού παρκαρισμένου αυτοκινήτου και παραβίασαν την πόρτα του οδηγού επιχειρώντας να το κλέψουν.

Στο μεταξύ σήμανε ο συναγερμός της εταιρίας και έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Φιλαδέλφειας και άντρες της Άμεσης Δράσης.

Στη θέα των αστυνομικών οι δράστες βγήκαν από την εταιρία και επιβιβάστηκαν σε μαύρο αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες, όπου τους περίμενε συνεργός τους.

Για να μπορέσουν να γλιτώσουν τη σύλληψη εμβόλισαν περιπολικό με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές.

Ακολούθησε καταδίωξη, ωστόσο, μετά από λίγο χάθηκε η οπτική επαφή με το όχημα των δραστών. Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των μελών της συμμορίας εξετάζοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Στους δρόμους οι υγειονομικοί την Τετάρτη: 24ωρη απεργία και στάση εργασίας
Καθαρά Δευτέρα: Αργία ή όχι; - Πώς αμείβεται
Chevron Right